image
  1. Home >
  2. Werken bij >
  3. Vacatures >
  4. 2 Radiologen, Chefs de Clinique

2 Radiologen, Chefs de Clinique

|36-45 uur per week
Reageren t/m 23 juni 2024

Locatie Utrecht en Zeist

Meer over dit specialisme
MEER INFO

De maatschap Radiologen van het Diakonessenhuis te Utrecht zoekt:

 2 Radiologen, Chefs de Clinique (m/v 1.6-2 fte)

De werkzaamheden vinden hoofdzakelijk plaats binnen het Diakonessenhuis, locaties Utrecht en Zeist.

Wij zoeken bij voorkeur breed inzetbare radiologen waarbij het aandachtsgebied mammografie tot aanbeveling zal strekken.

We zoeken naar enthousiaste, ambitieuze, prettige, verbindende collega’s met goede communicatieve vaardigheden.

Een ondernemende instelling en belangstelling om bij te dragen aan de opleiding van PAs, coassistenten en de medisch specialistische opleidingen in huis is gewenst.

Over de maatschap radiologie

De maatschap bestaat uit 9 radiologen die alle verschillende aandachtsgebieden samen beslaan, aangevuld met twee Chefs de Clinique en een PA. De radiologie wordt in de volle breedte uitgeoefend, waaronder ook de interventieradiologie, met uitzondering van neurovasculaire interventies. De vakgroep levert een belangrijke bijdrage aan de MDO’s in alle aandachtsgebieden en is betrokken bij het Bevolkingsonderzoek Borstkanker. Daarnaast vormt MSK radiologie een speerpunt van de vakgroep. In dat kader verzorgt de vakgroep de radiologische diagnostiek voor Xpert Clinics.

Over de afdeling radiologie

De afdeling Radiologie beschikt verspreid over 2 locaties over kwalitatief hoogwaardige en moderne apparatuur door een langdurig MES-contract met Siemens. De afdeling telt onder andere 2 1,5 Tesla MRI’s, een 3 Tesla MRI, 3 CT-scanners, 2 tomografische mammografen en stereotaxie tafel met Brevera® biopsiesysteem, 7 echokamers uitgerust met Philips Affiniti 50-70 echo systemen, 2 multipurpose fluoroscopie kamers en een state-of-the-art hybride OK.

Meer informatie

Voor meer informatie over de functie kun je terecht bij: Dick Naafs, vakgroephoofd (06-53578457).

Sollicitatie

Je sollicitatie vergezeld van je CV, kun je t/m 23 juni per mail richten aan dnaafs@diakhuis.nl t.a.v. D.B. Naafs, voorzitter van de vakgroep.

Meer over dit specialisme
MEER INFO
logo
diakonessenhuis