image
  1. Home >
  2. Werken bij >
  3. Vacatures >
  4. Dermatoloog, 0,8 FTE

Dermatoloog, 0,8 FTE

|36 uur per week
Reageren t/m 16 april 2023

Locatie Utrecht, Zeist en Doorn

Meer over dit specialisme
MEER INFO

De coöperatie Medisch Specialistisch Bedrijf Domstad (MSBD) zoekt voor de maatschap Dermatologie in het Diakonessenhuis een:

Dermatoloog, 0,8 FTE

De maatschap dermatologie is werkzaam op alle locaties van het Diakonessenhuis: Utrecht, Zeist en Doorn. De huidige maatschap bestaat uit 6 dermatologen en werkt samen met een Chef de Clinique, twee ANIOS, een AIOS, verpleegkundig specialist, dermatologisch verpleegkundigen en een physician assistant in opleiding. De dermatologie wordt in zijn volle breedte uitgeoefend. In samenwerking met andere specialismen zijn er de volgende aandachtsgebieden:

·         Dermato-oncologie

·         Flebologie

·         Wondzorg

·         Eczeem

·         Pediatrische dermatologie

·         Vulvapathologie

Wij zijn een enthousiast en hecht team van dermatologen met een onderling goede band, mede dankzij de ondersteuning van onze officemanager. Wij bieden een plezierige werkomgeving met een goed ingewerkt team van assistentes.

Wij zoeken een ondernemende dermatoloog die goed in ons team past en ons in meerdere opzichten kan versterken.

Ook dermatologen die hun opleiding net hebben afgerond of deze binnenkort afronden, worden uitgenodigd te reageren.

Uw schriftelijke sollicitatie, vergezeld van uw curriculum vitae, kunt u tot en met 16 april richten aan de heer R. van Schaik, voorzitter benoemingscommissie MSBD, emailadres: msbdws@diakhuis.nl. Een assessment maakt deel uit van de selectieprocedure.

Voor meer informatie m.b.t. de functie kunt u zich wenden tot mevr. M. van den Brekel, 088 – 250 5721 of per e-mail: mvdbrekel@diakhuis.nl.

Meer over dit specialisme
MEER INFO
logo
diakonessenhuis