Longarts (0,75 fte)

|34 uur per week
Reageren t/m 21 april 2024

Locatie Utrecht, Zeist en Doorn

De coöperatie Medisch Specialistisch Bedrijf Domstad (MSBD) zoekt voor de maatschap longartsen, wegens herverdeling van werkzaamheden, per 01-01-2025 een:

 Longarts (0,75 fte)

We zoeken een enthousiaste en ambitieuze maat! We kijken met name uit naar versterking binnen de aandachtsgebieden obstructieve longziekten en ILD. Affiniteit met wetenschappelijk onderzoek is een pre.

Zowel collega’s met reeds aantoonbare relevante werkervaring, als longartsen aan het begin van hun carrière worden uitgenodigd te solliciteren. Zowel binnen als buiten de genoemde aandachtsgebieden bestaat er voldoende ruimte voor verdere profilering. Er zijn veel mogelijkheden voor participatie in managementtaken en commissiewerk, waarbij hierin op termijn ook een duidelijke bijdrage wordt verwacht.

De maatschap longartsen oefent het vak in de volle breedte uit waarbij elke longarts een of twee specifieke aandachtsgebieden in zijn of haar portefeuille heeft. De vakgroep bestaat uit acht longartsen (6,5 FTE). Er zijn A(N)IOS in dienst voor SEH- en kliniekwerkzaamheden, zij doen ook de ANW voorwacht. Er zijn gespecialiseerde verpleegkundigen voor oncologie, slaapgeneeskunde en astma/COPD. De kernwerkzaamheden vinden plaats op locatie Utrecht, er zijn poliklinieken op locaties Zeist en Doorn.

U wordt, met inachtneming van de geldende voorwaarden, lid van de maatschap longartsen, waarbij een goodwill regeling geldt. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de maatschapsvoorzitter: Jesse Drijkoningen (088-2506981) of Barbara Knipscheer (088-2505304).

Er wordt een benoemingscommissie samengesteld bestaande uit een bestuurslid van het MSBD en leden van de medische staf. Een assessment maakt deel uit van de selectieprocedure. Uw schriftelijke sollicitatie, vergezeld van uw CV, kunt u t/m 21-04-2024 per e-mail richten aan de heer F. Klerk, voorzitter van de benoemingscommissie, via msbdws@diakhuis.nl.

De eerste sollicitatiegesprekken vinden plaats in week 21 in de avond.

logo
diakonessenhuis