image
  1. Home >
  2. Werken bij >
  3. Vacatures >
  4. Maag-Darm-Leverarts M/V, chef de clinique

Maag-Darm-Leverarts M/V, chef de clinique

|32 tot 45 uur per week
Reageren t/m 15 augustus 2022

Locatie Utrecht, Zeist en Doorn

Meer over dit specialisme
MEER INFO

De vakgroep Maag-Darm-Leverziekten in het Diakonessenhuis zoekt een:

 Maag-Darm-Leverarts M/V, chef de clinique

(0,7-1,0 fte)

In deze praktijk is er door uitbreiding per direct plaats voor een enthousiaste collega in de functie van chef de clinique voor een periode van 2 jaar. We zoeken een all-round MDL-arts met goede communicatieve vaardigheden.

Over de vakgroep Maag-Darm-Leverziekten

De vakgroep bestaat uit acht bevlogen maag-darm-leverartsen en is onderdeel van de maatschap Interne Geneeskunde, Maag-Darm-Leverziekten en Klinische Geriatrie. De vakgroep werkt op de locaties Utrecht en Zeist van het ziekenhuis voor zowel polikliniek als endoscopie, en daarnaast voor alleen polikliniek op locatie Doorn. De vakgroep wordt momenteel ondersteund door een chef de clinique, 2 Physician Assistants, 3 gespecialiseerde IBD-verpleegkundigen en een ervaren team van endoscopieverpleegkundigen. De MDL beschikt over een klinische afdeling op locatie Utrecht gecombineerd met de chirurgie en een dagbehandeling op locatie Utrecht en Zeist.

De vakgroep biedt subspecialisaties (IBD, hepatologie, functionele darmziekten, HPB, BVO, ERCP, endo-echo, videocapsule) en werkt samen met de afdeling MDL van het UMC Utrecht.

U komt in dienst van de maatschap conform de regeling AMS. Voor informatie over de arbeidsvoorwaarden kunt u contact opnemen met het MSB Domstad: 088-2505512 of msbdpo@diakhuis.nl.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de vakgroepvoorzitter en MDL-arts, mw. A. Voorburg (088-2505929) of de MDL-arts mw. S. Onderwater (088-2506409).

Uw sollicitatie vergezeld van uw CV, kunt u tot 15-08-2022 via de mail richten aan: vakgroep MDL, via sonderwater@diakhuis.nl 

 

Meer over dit specialisme
MEER INFO
logo
diakonessenhuis