image
  1. Home >
  2. Werken bij >
  3. Vacatures >
  4. Maag-Darm-Leverarts M/V, waarnemer

Maag-Darm-Leverarts M/V, waarnemer

|32-36 uur per week
Reageren t/m 15 februari 2023

Locatie Utrecht, Zeist en Doorn

Meer over dit specialisme
MEER INFO

De vakgroep Maag-Darm-Leverziekten in het Diakonessenhuis zoekt een:

 Maag-Darm-Leverarts M/V, waarnemer

(0,7-0,8 fte)

Aangezien een van onze MDL artsen een sabbatical gaat nemen, zoeken wij voor 3-4 maanden van september tot en met november/december 2023 een waarnemer.

Over de vakgroep Maag-Darm-Leverziekten

De vakgroep bestaat uit acht enthousiaste maag-darm-leverartsen en is onderdeel van de maatschap Interne Geneeskunde, Maag-Darm-Leverziekten en Klinische Geriatrie. De vakgroep werkt op de locaties Utrecht en Zeist van het ziekenhuis voor zowel polikliniek als endoscopie, en daarnaast voor alleen polikliniek op locatie Doorn. De vakgroep wordt momenteel ondersteund door een chef de clinique, 2 Physician Assistants, 3 gespecialiseerde IBD-verpleegkundigen en een ervaren team van endoscopieverpleegkundigen. De MDL beschikt over een klinische afdeling op locatie Utrecht gecombineerd met de chirurgie en een dagbehandeling op locatie Utrecht en Zeist.

De vakgroep biedt subspecialisaties (IBD, hepatologie, functionele darmziekten, HPB, BVO, ERCP, endo-echo, videocapsule) en werkt samen met de afdeling MDL van het UMC Utrecht.

Salaris volgt in overleg. Voor informatie over de arbeidsvoorwaarden kunt u contact opnemen met onderstaande MDL artsen.

Annet Voorburg, vakgroep voorzitter en MDL arts (088-2505929) of Bas van Tuyl, MDL arts  (088-2506043).  Of een mail sturen aan avoorburg@diakhuis.nl

 

Meer over dit specialisme
MEER INFO
logo
diakonessenhuis