image
  1. Home >
  2. Werken bij >
  3. Vacatures >
  4. Oogarts (0.6 fte - 0.8 fte)

Oogarts (0.6 fte - 0.8 fte)

|27-36 uur per week
Reageren t/m 23 februari 2024

Locatie Utrecht, Zeist en Doorn

Meer over dit specialisme
MEER INFO

Wegens vertrek van een van de oogartsen zoekt de coöperatie Medisch Specialistisch Bedrijf Domstad (MSBD) per 1 juni 2024 een nieuwe collega voor de maatschap Oogheelkunde in het Diakonessenhuis.

OOGARTS (m/v)

3 of 4 dagen (0.6 fte - 0.8 fte)

Interesse in en/of aantoonbare ervaring met bestuurlijke taken is een pre. Vaardigheid in cataractchirurgie is een must.

De maatschap Oogheelkunde is werkzaam op de drie locaties van het Diakonessenhuis: Utrecht, Zeist en buitenpoli Doorn. De maatschap bestaat uit 7 oogartsen.

Huidige speerpunten zijn cataractchirurgie, maculadegeneratie, glaucoom, oculoplastische-, traanweg- en strabismuschirurgie. Het aanbieden van DMEK operaties wordt momenteel opgezet.

De Oogheelkunde is voorzien van goed ingerichte kamers en op de twee hoofdlocaties staan onder andere een YAG-, SLT- en Argonlaser alsook een FAG- en Sirius camera naast een OCT- en gezichtsveldapparaat. Op locatie Utrecht is eveneens een B-scan aanwezig. In samenwerking met het UMCU participeren wij in de opleiding van coassistenten.

Wij zoeken een enthousiaste, ambitieuze collega met goede communicatieve vaardigheden die samen met ons een bijdrage kan leveren aan de verdere ontwikkeling van de Oogheelkunde.

Praktijkoverdracht en toetreding tot de Maatschap vinden plaats volgens de richtlijnen van de Federatie Medisch Specialisten. Er wordt een benoemingscommissie samengesteld, bestaande uit (een delegatie van) het bestuur MSB en leden van de medische staf. Een assessment maakt deel uit van de selectieprocedure.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met dhr. Robin van der Ploeg (maatschapsvoorzitter: 06-47224579), dhr. Thomas Cornelissen (RVE-voorzitter: 06-12515725), of met dhr. Floris Klerk (bestuurslid MSBD en voorzitter van de benoemingscommissie: 088-2505724).

Uw schriftelijke sollicitatie, vergezeld van uw curriculum vitae, kunt u t/m 23 februari 2024 per mail sturen naar: het bestuur MSBD, t.a.v. dhr. F. Klerk, msbdws@diakhuis.nl

De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op dinsdag 12 maart 2024 in de avond.

Meer over dit specialisme
MEER INFO
logo
diakonessenhuis