image
  1. Home >
  2. Werken bij >
  3. Vacatures >
  4. Radioloog (m/v 1 fte)

Radioloog (m/v 1 fte)

|45 uur per week
Reageren t/m 18 augustus 2024

Locatie Utrecht en Zeist

Meer over dit specialisme
MEER INFO

De coöperatie Medisch Specialistisch Bedrijf Domstad (MSBD) zoekt voor de maatschap radiologie in het Diakonessenhuis wegens uitbreiding van de werkzaamheden:

 1 RADIOLOOG (m/v 1 fte)

De werkzaamheden vinden hoofdzakelijk plaats binnen het Diakonessenhuis, locaties Utrecht en Zeist.

Gezien de samenstelling van de vakgroep en de mix van werkzaamheden binnen en buiten het Diakonessenhuis zoeken we voor deze radioloog, die toe zal treden tot de maatschap, het volgende profiel: 

Differentiatie Neuro / Hoofd-hals met aandachtsgebied Abdomen

We zoeken een enthousiaste, ambitieuze, prettige, verbindende collega met goede communicatieve vaardigheden. Van deze collega wordt op termijn een bijdrage verwacht in management en/of organisatorische taken binnen de vakgroep en het ziekenhuis. Een ondernemende instelling en belangstelling om bij te dragen aan de opleiding van PAs, coassistenten en de medisch specialistische opleidingen in het Diakonessenhuis is vereist.

Over de maatschap radiologie

De maatschap zal bestaan uit 10 radiologen die alle verschillende aandachtsgebieden samen beslaan, aangevuld met twee Chefs de Clinique en een PA. De radiologie wordt in de volle breedte uitgeoefend, waaronder ook de interventieradiologie, met uitzondering van neurovasculaire interventies. De vakgroep levert een belangrijke bijdrage aan de MDO’s in alle aandachtsgebieden en is betrokken bij het Bevolkingsonderzoek Borstkanker. Daarnaast vormt MSK radiologie een speerpunt van de vakgroep. In dat kader verzorgt de vakgroep de radiologische diagnostiek voor Xpert Clinics.

Over de afdeling radiologie

De afdeling Radiologie beschikt verspreid over 2 locaties over kwalitatief hoogwaardige en moderne apparatuur door een langdurig MES-contract met Siemens. De afdeling telt onder andere 2 1,5 Tesla MRI’s, een 3 Tesla MRI, 3 CT-scanners, 2 tomografische mammografen en stereotaxie tafel met Brevera® biopsiesysteem, 7 echokamers uitgerust met Philips Affiniti 50-70 echo systemen, 2 multipurpose fluoroscopie kamers en een state-of-the-art hybride OK.

Meer informatie

Voor meer informatie over de functie kun je terecht bij: Dick Naafs, vakgroephoofd (06-53578457) en Jacqueline Louwers, lid van het bestuur MSBD en voorzitter van de benoemingscommissie (088-2506009).

Sollicitatie

Je sollicitatie vergezeld van je CV, kun je t/m 18 augustus 2024 per mail richten aan msbdws@diakhuis.nl t.a.v. mevrouw dr. J.A. Louwers, voorzitter van de benoemingscommissie. Een assessment maakt onderdeel uit van de procedure.

Meer over dit specialisme
MEER INFO
logo
diakonessenhuis