Naam
S.E. Bruekers
Functie
plastisch chirurg
Aandachtsgebieden
borstreconstructie, cosmetische chirurgie
Afdelingen
Biografie

Sven Bruekers begon zijn studie geneeskunde in Antwerpen en voltooide deze aan het UMC Utrecht. Daarna heeft hij op de afdelingen plastische chirurgie gewerkt van het Medisch Centrum Leeuwarden, het Diakonessenhuis Utrecht en het St. Antonius ziekenhuis Nieuwegein.

Uiteindelijk volgde hij zijn opleiding tot plastisch chirurg in het UMC Utrecht. Begin 2013 startte hij als plastisch chirurg in de Isala Klinieken in Zwolle waar hij een jaar als plastisch chirurg gewerkt heeft. Vervolgens vertrok hij met zijn gezin naar Vancouver, Canada om daar een fellowship Breast Reconstructive and Aesthetic Surgery te volgen. In deze tijd heeft dokter Bruekers een hoop ervaring kunnen opdoen in de borstreconstructieve  en cosmetische chirurgie. Ook in het Diakonessenhuis houdt dokter Bruekers zich een groot deel van zijn tijd bezig met de borstreconstructieve en cosmetische chirurgie.

Sven Bruekers is lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC), Nederlandse Vereniging voor Handchirurgie (NVVH), en Nederlandse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie (NVEPC).