ANIOS Neurologie

|32 tot 40 uur per week
Reageren t/m 1 oktober 2024

Locatie Utrecht en Zeist

Meer over dit specialisme
MEER INFO

Dit ga je doen

Als ANIOS werkzaam op de afdeling Neurologie kun je een vliegende start geven aan je carrière en je breed ontwikkelen. Je bent onder intensieve supervisie van een kliniekneuroloog verantwoordelijk voor de diagnostiek en behandeling van neurologische patiënten. Dit werkveld is interessant en volop in ontwikkeling, en dus een uitdagende werkplek voor jou als ANIOS.

Als ANIOS Neurologie draai je dag- en avonddiensten (van 10 uur). Je werkdag start om 8.00 of 13.00 uur. Binnen de verpleegafdeling worden gemiddeld 8-14 patiënten verpleegd, welke je bezoekt op zaal. Je doet visites bij patiënten, voert overleg met de neuroloog en collega’s van de afdeling. Waar nodig initieer je (vervolg)onderzoeken, pas je medicatie aan, stem je af met familie en patiënten of bereid je ontslag van patiënten voor. Als ANIOS ben je een belangrijk contactpersoon voor patiënten en zorg je tevens voor correcte vastlegging en administratie rondom de patiënt. Naast het werken op zaal ben je als ANIOS ook regelmatig op de SEH en de IC, waar je, in samenwerking met de neuroloog, neurologische consulten doet.

Wil je als ANIOS neurologie bijdragen aan medische zorg van topkwaliteit? Je specialisme én jezelf voortdurend ontwikkelen? Leren om zelfstandig dokter te zijn met intensieve supervisie van een specialist? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Hier kom je te werken

Je komt te werken binnen de afdeling Neurologie van het Diakonessenhuis. Binnen Neurologie behandelen we patiënten met een breed scala aan aandoeningen zoals beroertes, epilepsie, multiple sclerose, Parkinson, en dementie.

Binnen de vakgroep Neurologie werkt een enthousiast team van negen neurologen met elk een eigen aandachtsgebied. Vanuit de vakgroep krijg je een mentor toegewezen die je begeleidt bij je ambities en verdere persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast werk je intensief samen binnen de afdeling met verpleegkundigen, coassistenten, ANIOS collega’s en physician assistants. Vanzelfsprekend heb je ook veel contact met andere specialisten en afdelingen binnen het ziekenhuis. De sfeer op onze afdeling kenmerkt zich als informeel en gezellig. We houden van korte lijnen en het is laagdrempelig om met elkaar in contact te komen.

Het Diakonessenhuis is al bijna 180 jaar een vertrouwd en kleinschalig ziekenhuis in de stad en regio Utrecht. We hebben moderne technieken, korte lijnen en een warme sfeer. Bij ons draait alles om échte aandacht, voor onze patiënten en voor elkaar. In leuke teams werken we aan zorg van topkwaliteit. We hebben locaties in Utrecht, Zeist en Doorn.

Dit heb je in huis

- Je bent een gediplomeerde basisarts.
- Je speelt flexibel in op wisselende werkzaamheden en kunt goed met wisselende werkdruk.
- Je werkt graag in een open en collegiaal team.
- Je bent daadkrachtig en proactief.
- Ervaring op het gebied van neurologie (bijvoorbeeld semiartsstage of publicatie) is wenselijk maar niet vereist.
- Je wilt je graag breed ontwikkelen.

Dit bieden wij

- Een salaris volgens de CAO ziekenhuizen; tussen de € 4.457,- en € 6.716,- bruto per maand (FWG 65) bij een werkweek van 36 uur per week.
- Een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van allebei 8,33%.
- We vinden een goede werk-privé balans belangrijk, daarom bieden we je de mogelijkheid om parttime (32-40 uur per week) te werken.
- We starten met een arbeidsovereenkomst van 4 maanden en als zowel jij als de werkgever willen verlengen dan doen we dat voor de duur van 14 maanden.
- Ervaring opdoen en jezelf bekwamen in de neurologie in een modern en centraal gelegen stadsziekenhuis. Alle ruimte om je verder te ontwikkelen en door te groeien.
- Wij ondersteunen jouw reis naar het werk, ongeacht je vervoersvoorkeur. Is jouw woon-werkafstand meer dan 10 km dan bieden we een volledige OV-vergoeding aan. Woon je verder dan 10 km van jouw standplaats en is het OV minder toegankelijk dan kan je ook kiezen voor een reiskostenvergoeding voor reizen met de auto en is er een parkeerautorisatie beschikbaar.
- Meerkeuze arbeidsvoorwaarden zoals een fietsregeling of een extra reiskostenvergoeding.
- Mogelijkheid tot deelname aan coaching traject voor ANIOS (gericht op loopbaankeuzes en persoonlijk leiderschap) waar de werkgever een deel betaalt.

Meer weten over deze vacature?

Wil je eerst ontdekken of het Diakonessenhuis bij je past? Loop gerust een dag mee op onze afdeling of kom informeel kennismaken met een kop koffie. Voor informeel kennismaken, meelopen of met vragen over de functie kun je contact opnemen met Martijn Pruissen, neuroloog op telefoonnummer: 088-2505303.

Zo solliciteer je

Ben je enthousiast na het lezen van de vacature, wacht dan niet langer en solliciteer! Stuur je CV naar Martijn Pruissen, mpruisse@diakhuis.nl. Je verneemt spoedig van ons een reactie op jouw sollicitatie.

 

Meer over dit specialisme
MEER INFO
logo
diakonessenhuis