image
  1. Home >
  2. Disclaimer

Disclaimer

Aan de inhoud van deze website wordt voortdurend aandacht besteed. Wij streven ernaar om de informatie zo volledig mogelijk en actueel weer te wegen. Toch is het mogelijk dat delen van informatie verouderd zijn. Daarom kunnen aan de teksten op deze site geen rechten worden ontleend. Het MSBD kan niet aansprakelijk worden gesteld voor een verkeerde interpretatie van de teksten of vermeende onjuistheden. De informatie die op deze website wordt aangeboden is bedoeld om uitleg te geven over de organisatie, missie en doelstellingen van de coöperatie MSBD. Het is niet bedoeld ter ondersteuning van de communicatie tussen de patiënt, naasten en zijn of haar behandelend arts.

Heeft u een opmerking of suggestie?
Heeft u tips of suggesties om deze site te verbeteren, mist u informatie of staat er iets dat niet klopt, neemt u dan contact op met de redactie: info@msbd.nl

Links van derden
Links van en naar derden vallen buiten de controle van het MSBD. Om die reden kunnen wij niet voor de inhoud van de websites van derden verantwoordelijk worden gehouden.

Auteursrecht
Alle informatie op deze site is auteursrechtelijk beschermd en is eigendom van het MSBD indien anders vermeld. Dit geldt zowel voor teksten als beeldmerken, logo's, foto's en illustraties. Wanneer u de informatie op deze site wilt gebruiken voor eigen doeleinden, dient u hiervoor vooraf schriftelijk toestemming te vragen. U kunt uw verzoek met vermelding van het doel mailen aan de redactie: info@msbd.nl

Privacy
De persoonlijke gegevens die u mogelijkerwijs via de website verstrekt, worden uitsluitend gebruikt voor uw vraag of reactie. Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt. We gebruiken de informatie die u verzendt via de website nooit om individuele personen te identificeren.

Laatst bijgewerkt: 22 juni 2021